Livsstilen

En livsstilsblogg

Digg etter-trenings-shake

Jeg har gjentatte ganger blitt fortalt at det etter en treningsøkt er lurt å få i seg noe mat. Men etter dagens trening, som både var sen og hard, så fristet det ikke videre å bruke masse tid på å mekke et heftig måltid for å få i seg litt næring. Jeg fant ut at en kjapp, god og mettende løsning kunne rett og slett være en shake.

Et godt utgangspunkt er proteinpulver, som du tilsetter ting du liker og har for hånden. Jeg «shaket» sammen følgende ting i min nye blender bottle:

3 dl kaldt vann

1 skje proteinpulver m/vaniljesmak (MRM, Rich Vanilla)

1/2 avocado

3-4 ss tyrkisk yoghurt naturell

1/2-1 ss organisk kakaopulver (Now Foods, Cocoa powder)

1 ss Gojibær

 

Bland alt i en blender, bruk en stavmikser eller gjør som jeg gjorde, blandet alt i en Blender Bottle. Med sistnevnte må man påregne endel shaking.

Proteinpulver, kakaopulver, Gojibær og «shaker´n» har jeg bestilt på iHerb.com Trykk på ingrediensene, de er linket til sidene hos iHerb.com. Har du ikke handlet på iHerb før, kan du benytte min kode som er LUD929 og du vil få en rabatt på 5$ når du betaler.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Digg etter-trenings-shake”

 1. Mmmm ja der får man alt man trenger!! :D

  [Reply]

  Gry Reply:

  Kanskje litt mye karber for noen, men veldig sunt og godt :-)

  [Reply]

 2. LEV VEL sier:

  Enig, det beste er en shake etter trening! Takk for gode tips :) Ta gjerne en titt på min nye blogg!

  [Reply]

 3. Lisbet sier:

  Jag trillade in av en ren slump. Har nu läst av allt du skriver och blev kvar lite för länge. Härlig blandning med recept, träning och med glimt i ögat.

  Jag har 8 stycken HälsoBlad som du får en gång i veckan på min sida. De är gratis så passa på. Kommer senare ut med en gratis app om hälsa vid årsskiftet.

  [Reply]

  Gry Reply:

  Takk for det :-) Så spennende, skal ta en titt på siden din :-)

  [Reply]

Leave a Reply