Livsstilen

En livsstilsblogg

Er lavkarbo bortkastet?

Kosthold er et populært tema for tiden og vi kan nesten daglig lese om lavkarbo-kostholdet i aviser, ukeblader og magasiner. Det er mange meninger blant «ekspertene» og nå uttaler også trimdronning Kari Jaquesson seg om lavkarbo, og hevder at: «lavkarbo er bortkastet»

Hva mener du?

Les hele saken her

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Er lavkarbo bortkastet?”

 1. Gro sier:

  ÅÅÅÅ, blir så irritert på alle»forståsegpåere», jammen jeg har ikke spist mye boller muffins, sjokolade og cola. Jeg har bl.a målt og veid etter G.R metoden, -gikk da sulten-, trent,men så kutter jeg poteter, særlig alt brødet(kun grovbrød her), legger til litt mer grønnsaker, unner meg mer fløte og rømme, ost osv. og vips ned mange kilo og ikkelenger redd for å spise god mat og legge på meg. Hva med det Kari J???

  [Reply]

  Gry Reply:

  Helt enig! Å så bra at du har gått ned mange kilo på lavkarbo :-) Har faktisk samme erfaring med G.R. kontra lavkarbo :-)

  [Reply]

 2. Emma sier:

  Er så enig med dere begge!!! Jeg har fått såååå mye mer energi etter jeg begynte med lavkarbo, og har til og med gått ned 6 kilo, selv om jeg spiste supersunt før (ingen sukker, poteter, hvit ris, transfett, brød, mye bær, grønnsaker, rent kjøtt, osv.)! Jeg mener oppriktig at hver og en skal få lov å kjenne etter selv hvilket kosthold kroppen DERES reagerer best på, enn at andre mennesker skal blande seg inn i hva en burde og ikke burde spise. Når kroppen føles best, ER det best!
  :)

  [Reply]

Leave a Reply