Livsstilen

En livsstilsblogg

Frokostpannekake

Jeg har fått helt dilla på frokostpannekaker, og ikke bare til frokost. Frokost, lunsj, middag, kvelds… Whenever. Så nå må jeg bare dele oppskriften med dere.

Jeg bruker en liten stekepanne og heller hele røra oppi, noe som blir til en ganske tykk pannekake.

Det kan være litt vanskelig å snu pannekaka, men trikset er å bruke nok smør, samt å vente med å snu den til overflaten har stivnet. Et annet tips er å bruke en tallerken som du vender pannekaka på før du skyver den forsiktig tilbake i panna. Bruk middels sterk varme.

Jeg pleier å ha i litt soyaprotein, men her om dagen glemte jeg å ha det i røra. Det ble pannekake da også, men synes faktisk det smaker bedre med.

1 Person

2 Egg

2 ss Seterrømme

4 ss Cottage cheese

1 ss Kruskakli

2 ss Soyaprotein (Ketolyse) (kan sløyfes)

2 ss Olje

En klype Bakepulver

En klype Salt

Sukrin

Smør

____________________________________________________________________

_____________________________________

Bland alle ingrediensene godt. Smelt smør i en liten stekepanne og hell hele røra oppi. Stekes som en stor pannekake på begge sider.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Frokostpannekake”

  1. mmm den så god ut! :D

    [Reply]

    Gry Reply:

    Takk, ja den er kjempegod! Helt hekta :-)

    [Reply]

  2. Janicke sier:

    nam nam sier jeg bare :-D

    [Reply]

    Gry Reply:

    :-)

    [Reply]

  3. Hege sier:

    Hvem elsker ikke pannekaker! i alle varianter :) pleier å kose meg med det i helgene til frokost i ny og ne, skikkelig «hverdagsluksus» ^^

    [Reply]

    Gry Reply:

    Det ble en pannekake til frokost i dag også gitt :-)

    [Reply]

  4. [...] pannekakene er en vri på frokostpannekakene, som jeg som kjent har fått dilla på, men om mulig enda bedre. For disse har smak av sjokolade og [...]

Leave a Reply