Livsstilen

En livsstilsblogg

Nydelig, lettlaget müsli. Denne hjemmelagde müslien er kjempesmart å ha for hånden for et kjapt måltid. Spis den med naturell yoghurt, og gjerne med bær.

Favoritten min er å spise den med tyrkisk yoghurt, noen få Cacao Nibs som du får kjøpt her og Gojibær som du får kjøpt her. Det er riktignok noen karber i Cacao Nibs og Gojibær, men det er bare noen få som skal til. Dessuten er disse produktene superfood som er spekket med antioksidanter og er kjempesunne, så jeg synes det veier opp mot karbene.

3 dl blandede, hakkede nøtter (f.eks kongeblanding fra Nøttekongen)

2 dl linfrø

2 dl sesamfrø

2 dl solsikkekjerner

1/2 ts vaniljeessens

4 toppede ss Cocosa

1 dl vann

1 dl kokosmasse

1 ts salt

kanel og stevia evnt. sukrin etter smak

_________________________________________________________________

__________________________________

Sett stekeovnen på 225 grader.

Bland alt sammen, og fordel blandingen jevnt utover en bakepapirkledd stekeplate.

Stek i 10-15 minutter, til blandingen er tørr. Müslien skal være gylden når den er ferdig. Skru ned temperaturen og stek videre på ca 60 grader, samtidig som du har døra på gløtt, hvis blandingen ikke er helt tørr etter endt steketid.

Avkjøl og ha i lufttett boks.

Müsli

Müsli med tyrkisk yoghurt, cacao nibs og gojibær

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Hjemmelaget müsli”

  1. takk for tipset. så kjempedigg ut. må prøves på gresk yoghurt :D

    [Reply]

    Gry Reply:

    Bare hyggelig :-) Kjempedigg :-)

    [Reply]

  2. Janicke sier:

    Dette så supert ut :-D

    [Reply]

  3. Gry sier:

    Flott! Det må jeg lage og ha på lur. : )

    [Reply]

    Gry Reply:

    Kjempegodt :-)

    [Reply]

Leave a Reply