Livsstilen

En livsstilsblogg

Midtvinter-rabatt på iHerb

Janicke fra bloggen En Sunn familie skrev et innlegg om sine iHerb-pakker her om dagen. Det er alltid spennende å se hva andre kjøper, få noen smarte tips, samtidig som jeg bruker mindre tid på å finne frem til gode produkter selv. Det er jo så mye å velge mellom!

Jeg skrev på bloggen hennes at jeg skulle bestille fra iHerb selv, men har ennå ikke kommet så langt, og det er jeg glad for nå, for i dag fikk jeg mail om at de gir 6% avslag på alle produkter i to uker fremover fra og med i dag.

Det blir ihvertfall stevia og kanskje mandelmel, men utover det er jeg usikker på hva som havner i handlekurven.

Har du ikke handlet på iHerb før, kan du bruke min kode LUD929, så får du $5 rabatt på din første bestilling. Kan anbefales!

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Midtvinter-rabatt på iHerb”

 1. eeeeelsker iherb <3

  [Reply]

  Gry Reply:

  Har bare bestilt der én gang, men det skal helt klart bli fler :-)

  [Reply]

 2. Janicke sier:

  Så bra :-D Skal gjøre storkjøp!!! Alle ønsker seg pluttselig masse fra iHerb og det er masse bursdager framover hos oss :-D løp og kjøp sier jeg!!!

  [Reply]

  Gry Reply:

  Me too ;-)

  [Reply]

Leave a Reply