Livsstilen

En livsstilsblogg

Pollo Tonnato er en vri på den klassiske italienske retten Vitello Tonnato. Retten er ikke vanskelig å lage, går fort, samtidig som kyllingen smaker utrolig godt med denne tunfisksausen.

Retten kan lages som lunsj, forrett eller fullverdig middag. Bare juster ingrediensene. Denne oppskriften er hovedrett for 4.

Som variasjon kan kyllingen også stekes evnt. grilles.

4 personer

4 Kyllingfileter

1 Boks tunfisk i vann

5-6 ss (1 dl) Majones

2 ss Kapers

1/2 Sitron, saften

5-6 dl Vann, tørr hvitvin eller kyllingbuljong
___________________________________________________________________________
______________________

Kok opp vann/vin/kyllingbuljong. La kyllingen trekke i ca. 15 min.

Mens kyllingen trekker lager du tunfisksausen;

Hell vannet av tunfisken. Kjør tunfisk, majones, kapers og sitronsaft i en blender til massen er glatt. Smak til med salt og pepper.

Skjær kyllingen i skiver, og hell sausen over. Pynt med noen kapers, og server med en god salat.

20110823-150633.jpg

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Pollo Tonnato (Kylling med tunfisksaus)”

  1. Janicke sier:

    åååå dette så godt ut og noe jeg aldri har smakt før :-D må testes!!

    [Reply]

    Gry Reply:

    Jeg hadde ikke smakt det selv, men måtte bare prøve, og det var skikkelig godt. Kan virkelig anbefales :-)

    [Reply]

  2. MaritBE sier:

    sv: Så bra ;-) ) De kan fryses ja ;-) Helt supert det!

    Det så kjempegodt ut ;-)

    [Reply]

    Gry Reply:

    :-)

    [Reply]

Leave a Reply