Livsstilen

En livsstilsblogg

Spinat er godt, og veldig sunt med et rikt innhold av mange vitaminer bl.a.vitamin A, vitamin B6, vitamin C og flere antioksidanter. Suppen er lettlaget og veldig god på smak.

4 persjoner

500 g spinat

5 sjalottløk

1-2 fedd hvitløk

1 buljongterning eller 1 fond «du chef» kjøtt

5 dl vann

5 dl Creme Fraiche

5 hardkokte egg

Salt

Pepper

____________________________________________________________________________

______________________________________________

Rens og vask spinaten. Finhakk sjalottløk og hvitløk, og fres disse i en stor kjele. Tilsett spinaten og fres til den faller sammen. Tilsett buljong evnt fond, vann og Creme Fraiche. La det koke i 2 minutter. Kjør suppen glatt i en blender eller lignende. Smak til med salt og pepper. Server suppen i suppeskåler med eggebåter i. Pynt med friske urter.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Spinatsuppe med Creme Fraiche og egg”

  1. Janicke sier:

    Dette så godt :-D Jeg har aldri laget spinatsuppe men det skal jeg nå!!!

    [Reply]

    Gry Reply:

    Ja, den bør du prøve, ble faktisk veldig god på smak :-)

    [Reply]

Leave a Reply