Livsstilen

En livsstilsblogg

Sukker i vin

Kanskje ikke høyaktuelt på en søndag, men med tanke på tiden vi snart går inn i, anbefaler jeg alle lavkarbotilhengere å lese «Lovelylillers» informative innlegg om vin og sukkerinnhold.

I innlegget får du blant annet vintips med indikasjon om hvor mye sukker det er pr. liter og en liten vin-huskeregel.

Innlegget kan du lese her.

Det er ganske store forskjeller ute og går, så det er en fordel å gjøre seg kjent med sukkerinnholdet i alkohol. Jeg for min del har lastet ned en tabell som diabetesforbundet har utarbeidet. Tabellen sjekker jeg alltid før jeg kjøper vin jeg ikke vet sukkerinnholdet på.

Tabellen finner du her

Er du opptatt av hvor mye sukker det er i vinen?

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Sukker i vin”

  1. Jeg var ikke noe opptatt av det før. Jeg visste rett og slett ikke om det/tenkte ikke på det. Nå er jeg litt obs om jeg nå drar å handler selv,men det gjør meg ingenting om jeg får noe servert. :* ha en fin kveld.

    [Reply]

Leave a Reply