Livsstilen

En livsstilsblogg

Tunfiskrøre

Deilig tunfiskrøre som du smeller sammen på et blunk. Spis den som den er, på brød, knekkebrød eller i tortilla som en wrap.

Et lite tips! Ikke bruk oljen som tunfisken ligger i hvis du kjøper den med olje. Dette er fordi den som regel ligger i solsikkeolje, som inneholder mye omega-6. De fleste får i seg mye mer omega-6 enn -3, så det er bedre å tilsette en god kaldpresset olivenolje som ihvertfall er rik på antioksidanter.

1/2 rødløk

1/2 rød paprika

1/2 vårløk

3-4 ss ekte majones

3-4 ss seterrømme

1 boks tunfisk, i olje eller vann

1-2 ss god olivenolje

2 ss frisk koriander (kan utelates)

Evnt. krydder etter smak

____________________________________________________________________

_______________________________________

Hell væsken av tunfisken. Bland like deler rømme og majones i en bolle.

Hakk rødløk, paprika og vårløk i små biter. Finhakk koriander.

Ha resten av ingrediensene i bollen og bland alt godt. Pynt med koriander.

Tunfiskrøre

 

Wrap med tunfiskrøre

Tunfiskrøra smaker godt i tortilla.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Tunfiskrøre”

  1. å guri.. jeg som elsker tunfisk på boks ;) takk!

    [Reply]

    Gry Reply:

    Tunfisk er kjempegodt, og ikke bare på boks :-)

    [Reply]

  2. Maplesyrup sier:

    Takk for kjempegod oppskrift:D

    [Reply]

    Gry Reply:

    Så koselig at den falt i smak :-)

    [Reply]

Leave a Reply